HYVÄNTEKEVÄISYYSPROJEKTI

EVEREST BASE CAMP

Kun Aaltosen Karita kertoi, että hän aikoo järjestää hyväntekeväisyystrekkauksen Nepaliin Everest Base Campille, ei mun tarvinnut kahta kertaa miettiä! Yksi omista unelmista - ehkä elämän kiireeseen hieman jo hautautunutkin, jonka pölyt kuitenkin puhallettiin pois kertaheitolla!


20 vuotta ekspatriaattielämää ja tähän mennessä yli 70 maata, joissa olen saanut vierailla, on juontanut juuret sille, että olen aina halunnut elää elämää rohkeasti - koko sen leveydeltä. Kuvaa pitää uskaltaa värittää myös viivojen ulkopuolelta.

 

Rakastan seikkailua, rakastan uusia kokemuksia, rakastan luontoa ja eläimiä.

 


Mieheni vakava onnettomuus pari vuotta sitten laittoi mut kuuntelemaan oman sydämeni kuiskintaa vieläkin herkemmällä korvalla.


Meidän Women for Women’s Right for Freedom trekkausryhmä mahdollistaa lahjoituksilla nepalilaisille orpolapsille koulutusta, vapauttaen heitä niin köyhyydestä, hyväksikäytöstä kuin rikollisuudestakin. Apu menee perille ilman suuria organisaatioita.

Samalla meistä toisilleen ventovieraista ihmisistä on muodostunut tiimi, jonka yhteinen unelma siivittää monen nuoren haaveita paremmasta elämästä.Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää

  • 21.4.-12.5.2024 Everest Base Camp ja Kala Patthar (5545m)

sekä trekistä että tavoista auttaa

 


Ai mikä on mun oma tähtihetki matkalla?

No ihan kirjaimellisesti ne tähtihetket.

Isä on opettanut mua pienenä katsomaan tähtitaivasta, ymmärtämään oma pienuutemme ja rauhoittumaan siihen. Toivon, että Himalajalla on tähtikirkas taivas ja pääsen ihailemaan Linnunrataa aivan erityisen läheltä.


Tiedän, että isä, nyt 82 vuotta, odottaa kotona malttamattomana whatsappiin kuvia reissusta sekä taivaan tähdistä – niin läheltä samaa paikkaa, jossa yhdessä liki 34 vuotta sitten niitä katselimme.

Teen yritysten kanssa myös isompia kokonaisuuksia: sponsorointia, näkyvyyttä sekä erikseen räätälöitäviä yhteistyöpaketteja.

unsplash